Carregant...

ASSEGURANCES

100% CATALANES

Què et semblaria si et regaléssim un any de serveis dentals només per informar-te? Vine a Mutuacat!

  • Tenim la seu a Catalunya
  • T'atenem sempre en català
  • No t’apugem el preu, per molt que hagis d’usar l’assegurança

Et regalem serveis dentals gratuïts durant un any! Informate'n aquí!

Truca'ns al

 93 705 26 00

o et truquem nosaltres

Cal introduir el nom
Cal introduir el telèfon
Cal introduir l'adreça electrònica

Per contactar amb tu necessitem el teu consentiment

Gràcies, en breu et trucarem...

ASSEGURANCES 100% CATALANES

Mutuacat és una mutualitat de previsió social, sense ànim de lucre, que fa més de 50 anys que protegeix les persones amb assegurances de salut i prestacions econòmiques. El compromís amb els mutualistes i amb Catalunya formen part de la nostra essència.

COMPROMÍS

Compromís amb els nostres mutualistes i amb la nostra terra. No fem diferències en funció de les característiques individuals o de l’estat de salut. El nostre compromís és per a tota la vida.

SOLIDARITAT

Portem a l’ADN els principis del mutualisme, solidari per definició. Com a entitat sense ànim de lucre, invertim tots els beneficis en la millora dels serveis per als assegurats i per a la societat catalana.

CATALANISME

Hem nascut a Catalunya i aquí tenim la seu i l'activitat. Contribuïm a millorar l’economia catalana amb un consum ètic i conscient. Formem part del Cens d’entitats per al foment de la llengua catalana i hem rebut premis per la defensa del català.

MUTUACAT ÉS L'ÚNICA ASSEGURADORA QUE SUMA AMB EL CONSELL PER LA REPÚBLICA CATALANA

Ja pots donar-te d'alta amb el teu ID Republicà!

LES NOSTRES ASSEGURANCES

ASSEGURANÇA DE SALUT

Pensem que la salut és un dret i no un negoci. Per això podràs trobar les millors cobertures mèdiques. Tenim diferents modalitats per adaptar-nos a totes les necessitats.

ASSEGURANÇA DENTAL

Riure és un medicament, sense efectes secundaris, per això t’oferim l’assegurança que et permetrà lluir sempre el teu somriure. Posem els millors professionals al teu abast.

ASSEGURANÇA DE SUBSIDI

Subsidis econòmics per a autònoms en cas de malaltia o accident. No et preocupis pels diners i cuida i mima el teu benestar. Nosaltres compensem la teva baixa.

ASSEGURANÇA D'ENTERRAMENT

Evita preocupacions als qui estimes quan faltis. Deixa-ho tot previst perquè no hagin d’afegir al seu dolor tràmits ni despeses. Som amb tu en els bons moments i en els més tristos.

ASSEGURANÇA DE CONVENI

Protegeix l’actiu més important de la teva empresa: les persones. Mutuacatalanitza la teva empresa contractant amb nosaltres l’assegurança obligatòria de conveni col·lectiu.

I MOLT MÉS

Assegurances esportives i de lleure, accidents, assistència en viatge... Oferim tot tipus d’assegurances personals des del compromís, la solidaritat i el catalanisme.

ENCARA NO T'HEM CONVENÇUT?

VOLS MÉS INFORMACIÓ?

 
Cal introduir el nom i els cognoms
Cal introduir el telèfon
@
Cal introduir l'adreça electrònica
Cal introduir el codi postal

Per contactar amb tu necessitem el teu consentiment